Städfirma Lerum – AI Städservice

Hos oss på AI Städservice så får du i Lerum precis all den hjälp som du kan tänkas behöva av en städfirma. Hit kan du bland annat vända dig då du behöver hjälp med saker som sedvanlig städning av ditt hem, städning vid flytt städning av kontor, städning av gym och träningslokaler samt städning efter ett avklarat byggprojekt. Alla våra uppdrag genomförs med slutmålet att presentera ett skinande rent resultat. Vi har många år av kompetens samt erfarenhet inom branschen och kan utföra det allra mesta som berör just städning och rengöring. AI Städservice är det självklara valet av städfirma för dig i Lerum!

När du i Lerum väljer oss så går vi tillsammans igenom behov och önskemål för att kunna skräddarsy en tjänst som passar dig perfekt. Hos AI Städservice så har vi ett stort kundfokus och lägger mest vikt på att genom vår noggranna och effektiva städning erhålla en glad sant nöjd kund. Vi är en städfirma med hög service som inte bara erbjuder noggrannhet och effektivitet, utan även ett trevligt bemötande. Alla våra tjänster erbjuds till både privatpersoner och företag runt omkring Lerum, inget uppdrag är för litet eller stort. Vi är en städfirma som arbetar i bland annat Lerum och närliggande orter samt kommuner. Varmt välkommen till AI Städservice, en städfirma för dig i Lerum!

Hemstädning - Städfirma Lerum

Hemstädning

Flyttstädning - Städfirma Lerum

Flyttstädning

Kontorsstädning

Byggstädning

Gymstädning

Städfirma för dig i Lerum

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att på att höra av dig, vi hjälper dig och svarar gärna på dina frågor. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Då är det bara att kontakta oss, så tar vi tillsammans fram en lösning som du känner dig nöjd med. Välkommen till AI Städservice, en professionell städfirma i Lerum!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
AI Städservice - Städfirma - Flyttstäd

Telefon: 073-023 33 61 Mail: info@aistadservice.se