Flyttstäd Stenungsund

Vi förenklar flytten – Flyttstädning i Stenungsund

När du ska flytta så finns det många saker att tänka på. Med vår hjälp så behöver du inte låta städningen vara en av de sakerna. Vi hjälper dig i Stenungsund snabbt och noggrant för att göra din flytt så smidig som möjligt. När det kommer till flyttstäd så är vi väl medvetna om de krav som ställs från bostadsrättsförening eller hyresvärd. Vi har också kompetensen för att kunna uppfylla alla de kraven som ställs och se till så att nästa person flyttar in i ett kliniskt rent hem.

Vår flyttstäd ger dig möjligheten att kunna släppa fokus på din gamla bostad och istället kunna fokusera på det som är viktigast för dig, nämligen att få komma till ro i ditt nya hem. Vi har under åren genomfört flyttstädningar i såväl stora hus som mindre lägenheter runt om i Stenungsund. Oavsett vart vi är och städar så gör vi det alltid med fokus på att presentera ett perfekt resultat, och det till ett rättvist pris.

AI Städservice – för dig i Stenungsund

Vi erbjuder flyttstäd till såväl företag som privatpersoner runtomkring i Stenungsund. Ska ni som företag flytta ut från era lokaler? Inga problem, vi hjälper er med slutstädningen även där. Genom att låta oss ta hand om städningen så lämnar du över din gamla bostad i bästa möjliga skick. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer och kommer med ett prisförslag. Vi arbetar i Stenungsund men utför självklart flyttstäd i kringliggande kommuner och orter också.

Varmt välkommen till AI Städservice, kvalitativ och effektiv flyttstäd för dig i Stenungsund!

Här kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder!

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
AI Städservice - Städfirma - Flyttstäd

Telefon: 073-023 33 61 Mail: info@aistadservice.se