Om oss

En städfirma i Stenungsund, Härryda, Lerum och Göteborg som erbjuder allt ifrån flyttstäd till kontorsstäd

Med många aktiva år inom branschen så har vi samlat på oss gott om kompetens för att kunna utföra det mesta inom som har med städning att göra. Alla våra städare besitter vad som krävs för att kunna presentera ett fläckfritt resultat med bra service. Vi vill med våran tjänster underlätta för dig som privatperson och företag. Städning är i de flesta fall en tidskrävande syssla som de flesta helst slipper, med våra tjänster får du tid över till din verksamhet eller fritid samtidigt som vi gör rent. Med ett brett tjänsteutbud ges möjligheten för oss att finnas där och kunna hjälpa så många som möjligt. Oavsett om du behöver flyttstäd eller kontorsstäd så kan du alltid vända dig till vår städfirma.

Vid våra städningar använder vi alltid förstklassiga produkter och framgångsrika metoder. När vi är hos dig och städar så har du vårt fulla fokus, vi utför städningen enligt dina önskemål för att kunna presentera ett resultat som uppfyller dina förväntningar. Vi finns i Göteborg men erbjuder våra tjänster över ett större geografisk område. Under åren har vi tagit oss an uppdrag i bland annat Stenungsund, Härryda och Lerum med flera. Vi är en effektiv städfirma som ser till att förhålla oss inom den satta tidsramen och hos oss får du alltid kvalitetstjänster till ett rättvist pris.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att på att höra av dig, vi hjälper dig och svarar gärna på dina frågor. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Då är du välkommen att kontakta oss, så tar vi tillsammans fram en lösning som du känner dig nöjd med.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
AI Städservice - Städfirma - Flyttstäd

Telefon: 073-023 33 61 Mail: info@aistadservice.se